Ολυμπιακός - Λαμία 2-0: Ξανά πρώτος, δίχως να ιδρώσει!


Ολυμπιακός - Λαμία 2-0: Δίχως να κοπιάσει ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός βρήκε αυτό που ήθελε μέσω των Μάρκο Μάριν και Καρίμ Ανσαριφάρντ, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας και να επανέλθει στην κορυφή της Super League, μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν από νωρίς στο ματς, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Κώστα

Φορτούνη να βγάζει εξαιρετική μπαλιά-ασίστ στον Μάρκο Μάριν, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με πλασέ ακριβείας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0, 9').

Έπειτα, παρά την υπεροχή του, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τα καρέ της Λαμίας, μέχρις ότου να έρθει η επέμβαση του Ζιλέ, που έκλεψε τη μπάλα από τον Αναστασόπουλο και σέρβιρε... πάρε-βάλε πάσα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ότι διάγει περίοδο φόρμας, σημειώνοντας το δεύτερο και τελευταίο γκολ της βραδιάς (2-0, 37').

Στο δεύτερο μέρος, τόσο ο, άνετος πλέον, Ολυμπιακός, όσο και η Λαμία, είχαν τις ευκαιρίες τους, με αποκορύφωμα τις φάσεις των Φορτούνη (49') και Πίτι (66') αντιστοίχως, ωστόσο το 2-0 που αναγραφόταν στον φωτεινό πίνακα του ''Γ. Καραϊσκάκης'' από το 37ο λεπτό δεν άλλαξε... ψηφίο, με το σκορ να παραμένει ως έχει έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα