Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 87-80: Καλή χρονιά από την κορυφή!

22:54 5/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 87-80: Σοβαρός για τρία δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός, δεν επέτρεψε στην Αρμάνι να τον απειλήσει ουσιαστικά σε αυτό το διάστημα, ξέφυγε στο σκορ από νωρίς και εξασφάλισε τη 12η νίκη του στη φετινή διοργάνωση, παρά την αντεπίθεση των Ιταλών και τη χαλάρωσή του στο τελευταίο κομμάτι.

Ανησυχία στον Ολυμπιακό για Στρέλνιεκς, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις για 5 λεπτά, αποχωρώντας με ενοχλήσεις (σφίξιμο

στον δικέφαλο). Το πλήρες μέγεθος του προβλήματός του θα διαπιστωθεί μέσω των εξετάσεων που θα λάβουν χώρα αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

Στο 12-4 η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Βαρκελώνη και την ''έπιασε'' στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 12-4. Αποκάλυψη ο Ουίλτζερ, ο οποίος έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σημειώνοντας 15 πόντους, πλήρης εμφάνιση από Παπανικολάου (15π), Μάντζαρη και Σπανούλη (15π).

Για τους ηττημένους, το ''κουπί'' τράβηξαν οι Τζέρελς, Ταρζέφσκι, Γκάουντλοκ και Μίτσοφ, δίχως όμως ιδιαίτερη επιτυχία για την ομάδα τους. Η επόμενη δοκιμασία για τον Ολυμπιακό θα δοθεί στη Βιτόρια, στις 12 Ιανουαρίου, κόντρα στην Μπασκόνια.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 48-34, 70-53, 87-80

Keywords
Τυχαία Θέματα