ΟΗΕ: Να μπει τέλος στους σκοτωμούς στη Γάζα


Η χρήση αληθινών σφαιρών από τους Ισραηλινούς στρατιώτες που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων στη Γάζα σήμερα πρέπει να σταματήσει αμέσως και η διεθνής κοινότητα πρέπει να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους υπεύθυνους, επισήμανε σε μήνυμά του στο Twitter ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

''Οι σοκαριστικοί σκοτωμοί δεκάδων ανθρώπων, ο τραυματισμός εκατοντάδων

άλλων από τις αληθινές σφαίρες των Ισραηλινών στη Γάζα πρέπει να σταματήσουν αμέσως'' έγραψε ο Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν στο μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών στο Twitter.

''Το δικαίωμα στη ζωή πρέπει να γίνεται σεβαστό. Οι υπεύθυνοι για τις εξοργιστικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να λογοδοτήσουν. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να εγγυηθεί την απονομή της δικαιοσύνης για τα θύματα- Ζέιντ''.

Η ανάρτηση του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

“Shocking killing of dozens, injury of hundreds by Israeli live fire in #Gaza must stop now. The right to life must be respected. Those responsible for outrageous human rights violations must be held to account. The int'l community needs to ensure justice for victims” – #Zeid. pic.twitter.com/hBb7825Sp8

— UN Human Rights (@UNHumanRights) 14 Μαΐου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τραμπ δηλώνει υπέρμαχος της ειρήνης την ώρα που σφάζουν Παλαιστινίους

Keywords
Τυχαία Θέματα