«Όχι» της ΑΕΚ στην τελική πρόταση της Τουλούζ για Γιόχανσον

15:34 9/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Νέες εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση του Γιάκομπ Γιόχανσον και του ενδιαφέροντος της Τουλούζ για την απόκτησή του. Σημερινό δημοσίευμα της L’ Equipe αναφέρει πως ο Σουηδός είναι πρώτη επιλογή για την Τουλούζ και πως κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, την οποία και η Ένωση απέρριψε.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τουλούζ προσέφερε στην ΑΕΚ

1,5 εκατ. ευρώ για τον Γιόχανσον συν ποσοστό μεταπώλησης και όχι 3 εκατ. ευρώ.

Αυτή την πρόταση (1,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης) απέρριψε η διοίκηση του Δικεφάλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Γάλλους της Τουλούζ προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αυτή ήταν και η τελική πρόταση που κατέθεσαν για την αγορά του Γιόχανσον.

Όπως είναι ξεκάθαρο και τώρα η ΑΕΚ όχι μόνο δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Γιόχανσον με ένα ποσό που φτάνει μόνο στο 1,5 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν δέχεται να μπει καν σε αυτή τη λογική. Πρώτος στόχος της διοίκησης είναι να ανανεώσουν με τον Γιόχανσον. Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 20 Αυγούστου προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις μόνο για το μέλλον του πελάτη του με την ΑΕΚ.

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα