Ο Τσίπρας εγκαινιάζει το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη


Στα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη θα προχωρήσει στις 12:30 του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της πόλης, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα που τους απασχολούν.

Υπεύθυνη του γραφείου θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου, με σπουδές στην Ψυχολογία, η οποία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης.

Διοικητικά το γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Αντιδράσεις

Στα εγκαίνια του γραφείου δε θα παρευρεθεί ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι εκτός Θεσσαλονίκης ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει ως "επικοινωνιακό κόλπο" τη δημιουργία πρωθυπουργικού γραφείου στην πόλη.

Κατά της δημιουργίας του πρωθυπουργικού γραφείου στάθηκε και η ΔΗΜΑΡ, με το κόμμα να τονίζει σε ανακοίνωση του πως "πολίτες αυτής της χώρας όμως έχουν αξιοπρέπεια και θέλουν ίσες ευκαιρίες και ισόρροπη ανάπτυξη, όχι πυροτεχνήματα. Φτάνει πια η κοροϊδία και οι περιοδείες ενός Πρωθυπουργού ως “Μαυρογιαλούρος”, ο οποίος όμως τουλάχιστον στο τέλος όταν συνειδητοποίησε την πραγματική κατάσταση και τις ψεύτικες υποσχέσεις του, είχε φιλότιμο…" κατέληξε η ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα