Ο Πασκουάλ «διώχνει» τον Σφαιρόπουλο


Μία ακόμα τεράστια νίκη πανηγύρισε στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός και τα έφερε όλα τούμπα, καθώς πριν από μία εβδομάδα οι Πράσινοι είχαν χάσει από Μπασκόνια και ΑΕΚ και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ.

Ηταν με την πλάτη στον τοίχο και ο Τσάβι Πασκουάλ θα είχε άσχημες στιγμές, αν έχανε και από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής, όμως, έβγαλε από την ντουλάπα του το καλό του προσωπείο. Και έκανε αυτό, που κάνει τις περισσότερες φορές, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Παρέταξε μία ομάδα, που ήξερε τι ζητάει στο παρκέ, η άμυνα άγγιξε το τέλειο και στην επίθεση είχε ανθρώπους να του κάνουν άριστα την δουλειά. Ο Γκιστ, ο Ρίβερς και στο τέλος ο Λεκαβίτσιους. Ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ, ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και πήρε τη μεγάλη νίκη. Και μάλιστα άνετα, χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά, όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει ένα από τα κλασικά ξεσπάσμά του.

Ο προβληματισμός είναι τεράστιος πλέον στις τάξεις των Πειραιωτών, ήδη τα άκουσαν οι Αγγελόπουλοι με τον Σφαιρόπουλο, ενώ ακούστηκε στις εξέδρες το «Μίλαν Τόμιτς οε, οε, οε», το οποίο αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Οι Ολυμπιακοί δεν μπορούν να αντέξουν κι άλλη ήττα από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με κάτω τα χέρια αυτή την φορά. Προηγήθηκε αυτή στο πρωτάθλημα, οι περυσινές επίσης στο πρωτάθλημα, και η περυσινή επίσης στο Κύπελλο. Είναι πάρα πολλές, ειδικά όταν στο Λιμάνι θεωρούν πως έχουν ανώτερο ρόστερ από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

«Κάτι πρέπει να αλλάξει» έλεγαν στο γήπεδο πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού και μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Ακόμη είναι αρχή της χρονιάς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει ήδη δύο φορές στο γήπεδό τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο και αυτό είναι κάτι, που δεν χωνεύεται από τον κόσμο τους.

Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για τον Σφαιρόπουλο, που σιγά σιγά έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Οι μουρμούρες υπήρχαν εδώ και καιρό, φούντωσαν με το χαμένο πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ οι δύο ήττες φέτος τον έχουν φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Η κίνησή του μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, να ρίξει όλες τις ευθύνες στους παίκτες του στην συνέντευξη Τύπου, σίγουρα θα συζητηθεί και εντός αποδυτηρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα