"Ο Ολυμπιακός θέλει τον Φελίπε Μόρα"


Επιμένουν οι Χιλιανοί για Ολυμπιακό και Φελίπε Μόρα. Πριν από λίγες μέρες έγραψαν πως η Ουνιβερσιδάδ έχει δεχτεί κρούση από "Ισπανία και τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας" και τώρα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον 23χρονο διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς λοιπόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον

Μόρα και βάσει του τελευταίου χρονικά ρεπορτάζ από το adnradio.cl, οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν να έχει προχωρήσει η υπόθεση πριν ο παίκτης φύγει με την Εθνική για τη Ρωσία, όπου από τις 17 Ιουνίου και μετά θα συμμετάσχει στο Confederation's Cup.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει παράλληλα ότι παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση για τον Φελίπε Μόρα, δύσκολα η Ουνιβερσιδάδ θα καταφέρει να τον κρατήσει στις τάξεις της για ακόμη ένα χρόνο. Πέρα από τον Ολυμπιακό, μια ακόμη ομάδα που -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στη Χιλή- ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η μεξικανική Νεκάξα και δευτερευόντως η Αμέρικα.

Σημειώνεται ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη είναι στα 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 30% των δικαιωμάτων του ανήκει στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, την Αουντάξ Ιταλιάνο. Ο Μόρα είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με 14 γκολ και 4 ασίστ σε 21 ματς, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Χιλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα