Ο Καναδάς αποχαιρέτησε τον Λέοναρντ Κοέν


Μεγάλη συγκίνηση επικρατεί στον Καναδά (και στον υπόλοιπο κόσμο) για την απώλεια του Λέοναρντ Κοέν που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

"Θα μας λείψεις" ήταν το μήνυμα του Καναδού Τζάστιν Τρυντό, στο συλληπητήριο μήνυμα του για τον 82χρονο μουσικό.

There's a blaze of light
In every word
It doesn't matter which you heard
The holy or the broken Hallelujah#RIPLeonard

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) November 11, 2016

"Λέοναρντ, τα αισθήματα και

οι ήχοι που αναδίδονται από την ποίηση και τη μουσική σου δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου καλλιτέχνη. Θα μας λείψεις".

Λέοναρντ Κοέν παραμένει σήμερα τόσο εύστοχος, όσο ήταν στη δεκαετία του ΄60. Η ικανότητά του να προβάλλει όλες τις διαστάσεις των ανθρώπινων συναισθημάτων τον ανέδειξε σε έναν από τους πιο σημαίνοντες και ανθεκτικούς μουσικούς όλων των εποχών. Το στυλ του μπόρεσε να διαπεράσει τις μόδες", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Τρυντό.

"Αναγνωρισμένος ως ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του Μόντρεαλ, ο Λέοναρντ Κοέν έφθασε στις υψηλότερες καλλιτεχνικές κορυφές ως φημισμένος ποιητής και ερμηνευτής παγκόσμιας εμβέλειας".

"Θα τον θυμόμαστε με αγάπη για τη βαθιά του φωνή, το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τους στίχους που έκαναν τα τραγούδια του αγέραστα για τόσες πολλές γενιές".

"Στο όνομα όλων των Καναδών" ο Τζάστιν Τρυντό εκφράζει "τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνεργάτες και στους πολλούς, πολλούς θαυμαστές του Λέοναρντ Κοέν".

Keywords
Τυχαία Θέματα