Ο Καμμένος έκανε χειρονομίες σε οπαδούς του Ολυμπιακού σε αγώνα πόλο (pics)


Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε χθες στον τελικό πρωταθλήματος του πόλο γυναικών, όπου η Βουλιαγμένη υποδεχόταν τον Ολυμπιακό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στο κολυμβητήριο μιας και η αδερφή του είναι προπονήτρια στη Βουλιαγμένη. Οπαδοί του Ολυμπιακού τον αντιλήφθηκαν και οι δύο πλευρές

ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν κάποια "γαλλικά".

Μάλιστα, ο Υπουργός αντέδρασε έντονα ακόμα και στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε και σε χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Ο Καμμένος έχει "συλληφθεί" από τον φακό να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαία δάχτυλο σε οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ τους έκανε και νόημα για... χειροπέδες.

Τέτοιου είδους φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα: «Για να δούμε πόσα "αντικειμενικά" ΜΜΕ θα καταδικάσουν τον γνωστό... Καμμένο για αυτή τη χειρονομία Προς τον κόσμο του Ολυμπιακού! Χειρονομία που την είδαν όλοι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης! Να τον χαίρονται όσοι τον ανέχονται! Με τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν παίζει κανείς...».

Λίγο αργότερα, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού επανήλθε με νέα φωτογραφία, που δείχνει τον Καμμένο να δείχνει... χειροπέδες σε οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα