Ο Ερντογάν βρήκε τον μάστορά του - Χωρίς λαλιά μπροστά στην Βασίλισσα Ελισάβετ (vids)


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνάντησε μαζί με την γυναίκα του την Βασίλισσα Ελισάβετ, μια συνάντηση που θα μείνει στην... ιστορία για εξαιτίας του ''αμίλητου νερού'' που ήπιε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μαζί με την σύζυγό του Εμινέ προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ και με αυτοκινητοπομπή μπήκαν στα ανάκτορα. Να σημειωθεί, ότι την συνάντηση, ο ίδιος και τα ΜΜΕ που ελέγχει διαφήμισε με κάθε τρόπο.

President #Erdoğan van Turkije net

per helikopter in St James’s Park geland, nu op bezoek bij Queen Elizabeth. pic.twitter.com/HjIrCNMb0m

— Rick Evers (@RickEversRoyal) 15 Μαΐου 2018

''Μεγαλειοτάτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και η σύζυγός του'' ανήγγειλε στην Βασίλισσα αξιωματικός του Παλατιού. Ο Σουλτάνος και η σύζυγος του μπήκαν στην αίθουσα και ενώ η Ελισάβετ τους υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ψυθίρισε μόνο μια καλημέρα στ’ αγγλικά.


''Ξαναβρισκόμαστε'' του λέει η Ελισάβετ, ενώ περιμένει απεγνωσμένα βοήθεια από τον μεταφραστή. ''Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω'', του λέει στην συνέχεια η Βασίλισσα και εκείνος συνεχίζει να κουνάει το κεφάλι.

Σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, το αποκορύφωμα ήρθε όταν στο ''παιχνίδι'' μπήκε και η Εμινέ. Η Ελισάβετ προσπαθεί να την δει, αλλά μάταια, γιατί ο Ερντογάν έχει κάτσει μέσα στη μέση. Στιγμές αργότερα, ο Ερντογάν το καταλαβαίνει και κάνει λίγο στην άκρη. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και με την Εμινέ, αλλά και η σύζυγος του Ερντογάν δεν βγάζει λέξη.

Καταληκτικά, η Βασίλισσα της Βρετανίας λέει και στους δυο: ''Ελάτε να καθίσουμε''.

Δείτε την σχετική στιγμή:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσκεψη Ερντογάν στο Λονδίνο: Eπεισόδια με Κούρδους διαδηλωτές

Keywords
Τυχαία Θέματα