Ο αγγειοχειρουργός αλλάζει ρότα: "Δεν δολοφόνησα τη μεσίτρια, μου έμεινε στα χέρια" (vid)

09:59 1/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Αλλαγή υπερασπιστικής γραμμής για τον αγγειοχειρουργό που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η συνήγορός του σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκρατείου της εκμυστηρεύτηκε ότι η 36χρονη Ντιάνα του έμεινε στα χέρια από κάποιοι μοιραίο ιατρικό λάθος και πως επιχείρησε όντως να ξεφορτωθεί το πτώμα της επειδή πανικοβλήθηξε.

Οπως είπε η κυρία Μαρινάκη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1,

ο πελάτης της παραδέχθηκε πως η 36χρονη Ντιάνα του έμεινε στα χέρια κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Υποστήριξε πως δεν επρόκειτο για δολοφονία αλλά για ένα μοιραίο ιατρικό λάθος. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, όταν διαπίστωσε τον θάνατο της μεσίτριας, έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της μητέρας. ''Δυστυχώς το έκανε''. Υποστήριξε ακόμη ότι οι σχέσεις του κατηγορούμενου με την άτυχη γυναίκα ήταν φιλικότατες. Δεν υπήρχε λόγος να τη σκοτώσει. Για να μιλήσουμε για δολοφονία πρέπει να υπάρχει δόλος και δόλος δεν φαίνεται από πουθενά''.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ο αγγειοχειρουργός ότι της έβαλε μεγαλύτερη ποσότητα αναισθητικού, είπε ότι ο πελάτης της "δεν μπορεί να καταλάβει πιο ακριβώς ήταν το λάθος που έκανε. Ακολούθησε τους κανόνες της ιατρικής''. Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος που είναι προφυλακισμένος δήλωνε αθώος.

Η υπερασπιστική του γραμμή άλλαξε λίγα 24ωρα αφότου μια νέα κατάθεση συναδέλφου του ανέφερε ότι τον είχε δει να σπρώχνει ένα καρότσι στους διαδρόμους του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα