Ο αναλυτικός τιμοκατάλογος του Nammos στη συναυλία του Ρέμου (pics &vids)


Το live του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματζότι τα είχε όλα: Λιβανέζους, Τούρκους και Αραβες κροίσους να τα σπάνε στα πρώτα τραπέζια, όπου για κάθε άτομο το κόστος ήταν 2.500 ευρώ, καλλίγραμμες νεαρές να λικνίζονται μέχρι τα ξημερώματα, πυροτεχνήματα και αμείωτο κέφι!

Στο κεντρικό τραπέζι του Nammos κάθισε η οικογένεια του Συρολιβανέζου πλοιοκτήτη Ριάντ Ζέιν, ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρίας Naftomar, με την οποία ο Αντώνης Ρέμος συνδέεται

φιλικά εδώ και πολλά χρόνια. Ενα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Ελληνας καλλιτέχνης αφιέρωσε το τραγούδι «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» στην Ταμάρα Ζέιν, όπως είχε κάνει και το 2015, που είχε τραγουδήσει στον λαμπερό γάμο της με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Συνολικά υπολογίζεται πως πάνω από 1.300 άτομα πέρασαν την κεντρική είσοδο του μαγαζιού, με την αναμονή για τους περισσότερους να αγγίζει τουλάχιστον τη μισή ώρα. Γεμάτα και τα τραπέζια των 1.000 ευρώ ανά άτομο, όπως και τα πιο πίσω, που έφταναν τα 5.000 και τα 3.000 ευρώ ανά παρέα. Πολλά εισιτήρια κόπηκαν και για όλους εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν τη συναυλία από το μπαρ, οι οποίοι πλήρωσαν 100 ευρώ την είσοδο με ένα ποτό και στη συνέχεια 25 ευρώ για κάθε επόμενο.

Τη συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τζίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, ανήλθε στα 1,6 εκατ. ευρώ. Από αυτά, ποσό 385.000 ευρώ αναλογεί σε ΦΠΑ που πρόκειται να αποδοθεί στο Δημόσιο. Όπως τονίζουν πηγές της ΑΑΔΕ, οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές με στόχο την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ' όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα