Ντόλαντ Τραμπ τζούνιορ: Ίσως μπω στην πολιτική


Μετά τη φημολογία ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει αξίωμα στο μέλλον, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος το 2018.

Ο γιος του προέδρου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι θα κοντραριστεί με τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Αντριου Κουόμο, μιλώντας στο Associated Press, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος του χρόνου.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος το 2018», είπε, αλλά παραδέχθηκε

ότι... κόλλησε το μικρόβιο της πολιτικής και πως μπορεί να σκεφθεί να «κατέβει» στις εκλογές στο μέλλον. «Ισως κάποια ημέρα. Δεν είναι κάτι που κάνω τώρα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είναι κάτι συναρπαστικό», δήλωσε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και ο αδελφός του Ερικ ανέλαβαν τις επιχειρήσεις του πατέρα τους από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο. Εδώ και καιρό συζητιέται η πιθανότητα να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του προέδρου. Μάλιστα, η ομιλία του το περασμένο καλοκαίρι στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών είχε προκαλέσει θετικές εντυπώσεις στους κύκλους των συντηρητικών, πυροδοτώντας τη συζήτηση ότι μπορεί να διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

«Ο κόσμος συνεχίζει να με ρωτάει αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Λοιπόν όχι. Η δημαρχία της Νέας Υόρκης με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο από άλλες θέσεις, όπως για παράδειγμα του κυβερνήτη μιας πολιτείας. Δεν λέω ότι θα είμαι υποψήφιος. Απλά λέω ότι αν το έκανα ποτέ, τότε θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο», τόνισε ο Τραμπ τζούνιορ. «Αν πω όχι και αλλάξω γνώμη, τότε τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να με... σκοτώσουν με αυτό. Πάντα πρέπει να αφήνεις ανοιχτές τις επιλογές», πρόσθεσε.

Πατέρας πέντε παιδιών, ο γιος του προέδρου δήλωσε ότι μιλά συχνότερα με τον πατέρα του πλέον, αλλά επέμεινε ότι δεν συζητούν ποτέ για τις επιχειρήσεις, ή για τις πολιτικές του Λευκού Οίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα