Νίκος Παππάς: Η κοινωνία περιμένει από το ΕΣΡ να επιτελέσει το ελεγκτικό του έργο


Τα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος παρέδωσε στον πρόεδρο της Αρχής, τη Διαδικτυακή Πλατφόρμα Παρακολούθησης και Αναζήτησης Ραδιοτηλεοπτικού Προγράμματος.

Στόχος του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, είναι η ενίσχυση - σε όλα τα επίπεδα - (υλικοτεχνικό, οικονομικό, ανθρωπίνου δυναμικού κλπ) του ΕΣΡ, ώστε η Ανεξάρτητη Αρχή να επιτελέσει απρόσκοπτα

τον θεσμικό και ελεγκτικό της ρόλο. Αυτό επανέλαβε και ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς σήμερα, στον Πρόεδρο της Αρχής Θ. Κουτρουμάνο και τον Αντιπρόεδρο Ρ. Μορώνη, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα ο Ν. Παππάς τόνισε: "Σήμερα είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με το ΕΣΡ, με αφορμή την παράδοση του εργαλείου Παρακολούθησης και Αναζήτησης των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων. Το ΕΣΡ απαρτίζεται από ανθρώπους με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, αλλά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους, υπάρχει και η ανάγκη της υλικοτεχνικής στήριξης, που εμείς ως Πολιτεία θέλουμε και πρέπει να παρέχουμε".

Κλείνοντας ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημείωσε: "Το νέο λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της Ανεξάρτητης Αρχής και να αντικαταστήσει το προηγούμενο αναποτελεσματικό και παράλογα ακριβό σύστημα. Πλέον, η κοινωνία περιμένει από το ΕΣΡ να επιτελέσει το ελεγκτικό του έργο".

Keywords
Τυχαία Θέματα