Νεϊμάρ για τη Ρεάλ Μαδρίτης


Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάνε τα πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία 24ωρα. Δεν έφτανε στη Βασίλισσα η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα, έρχεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα νεύρα του για να κάνει το κλίμα ακόμη πιο βαρύ.

Εξηγούμαστε. Σύμφωνα με Πορτογάλο δημοσιογράφο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του έμπειρου φορ, Ζόρζε Μέντες, έμαθε από έγκυρες πηγές ότι ο σούπερ σταρ της Βασίλισσας «βράζει»

με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο βασικότερος λόγος είναι ότι ο «ισχυρός» άνδρας των Μερένχες έχει εκφράσει με κάθε τρόπο ότι θέλει να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τον Νεϊμάρ. Μιας και ο Βραζιλιάνος φορ στη Ρεάλ θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», σύμφωνα με τον Πέρεθ και τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της τελετής της βράβευσης του Κριστιάνο πριν από μερικές εβδομάδες.

Από την άλλη ο Πορτογάλος φορ έχει νεύρα μαζί του, καθώς στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή βλέπει τόσο τη πλάτη του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Λιονέλ Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα