Νέα θεωρία συνωμοσίας: Στις 23 Σεπτεμβρίου έρχεται το τέλος του κόσμου (vid)

08:50 9/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Ανά διαστήματα τα τελευταία 20 χρόνια ακούγονται διάφορες θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες ο πλανήτης Γη θα καταστραφεί μία συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτή τη φορά οι συνωμοσιολόγοι αναφέρουν ότι η 23η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο, θα είναι η τελευταία ημέρα που θα ξημερώσει για τον πλανήτη μας. Μάλιστα υποστηρίζουν πως το φαινόμενο της περασμένης Δευτέρας με την Πανσέληνο και τη μερική έκλειψη είναι σημάδι του ουρανού για το τέλος του κόσμου. Βέβαια το όλο

θέμα το προχωρούν και ένα βήμα παρακάτω αφού ισχυρίζονται πως ο θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμέριων Nibiru ή αλλιώς πλανήτης Χ πρόκειται σύντομα να περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα φέρει την Αποκάλυψη και κατά συνέπεια την καταστροφή του κόσμου.

Ο πλανήτης Χ θεωρείται από ερευνητές πως «κρύβεται» πίσω από άλλα αστέρια του ηλιακού συστήματος και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο Ντέϊβντ Μιντ, συγγραφέας του βιβλίου «Πλανήτης Χ – Η άφιξη του 2017», πιστεύει πως ο πλανήτης πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον νότιο πόλο της γης και αυτό θα προκαλέσει βιβλικές καταστροφές. Όπως αναφέρει ο πλανήτης πρόκειται να φτάσει κοντά στη γη στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Ο Μιντ μέσα από το βιβλίο του και τα βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ υποστηρίζει πως η παγκόσμια γνώμη θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη εδώ και χρόνια για αυτό που πρόκειται να συμβεί όταν έρθει ο Πλανήτης Χ σε τροχιά πολύ κοντινή της γης.

Keywords
Αναζητήσεις
πλησιαζει η 23-9-17
Τυχαία Θέματα