Μυτιλήνη: Νεαρή κοπέλα κάλεσε κλειδαρά για να διαρρήξει σπίτι


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κλειδαράς δέχτηκε κλήση από νεαρή προκειμένου να της ανοίξει την πόρτα, επειδή είχε κλειστεί έξω από το σπίτι. Όμως εκείνη δεν ήταν η πραγματική ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αλλά είχε σκοπό να μπει για να κλέψει.

Και το έκανε, αρπάζοντας μετρητά, αλλά και κοσμήματα μαζί με συλλεκτικά νομίσματα, που η αξία τους ξεπερνά τα 25.000 ευρώ. Η νεαρή είδε τον 67χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού να φεύγει και γνωρίζοντας πως έχει μέσα στο σπίτι αρκετά μετρητά, αλλά και αντικείμενα αξίας, αποφάσισε να δράσει, παίρνοντας τηλέφωνο τον κλειδαρά.

Η

δράστιδα έσπευσε να εξαφανιστεί με την πλούσια λεία της, πριν επιστρέψει ο 67χρονος ο οποίος έπαθε σοκ όταν είδε ότι έλειπαν τα πάντα. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που, βλέποντας ότι δεν είχε γίνει διάρρηξη, αναζήτησαν τους κλειθροποιούς της πόλης. Τελικά βρήκαν αυτόν που χρησιμοποίησε η νεαρή, ο οποίος έδωσε την περιγραφή της και ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, η δράστιδα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για μια 23χρονη Ελληνίδα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον 67χρονο.

Σε βάρος της νεαρής οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα