Μισέλ Ομπάμα: Παγκόσμια περιοδεία για τα απομνημονεύματά της


Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε τον τίτλο των απομνημονευμάτων της και ξεκινά διεθνή περιοδεία για το "Becoming".

Η έκδοση θα γίνει παγκοσμίως σε 24 γλώσσες στις 13 Νοεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, ο οποίος απέκτησε παγκόσμια δικαιώματα δημοσίευσης τόσο των απομνημονευμάτων της Μισέλ όσο και του Μπαράκ Ομπάμα σε μια συμφωνία που φημολογείται ότι αξίζει 65 εκατομμύρια δολάρια.

Η Μισέλ Ομπάμα

περιέγραψε τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της που θα έχουν τον τίτλο «Becoming», ως «βαθιά προσωπική εμπειρία» και είπε πως ελπίζει ότι η ιστορία της θα ενθαρρύνει τους άλλους να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι.

Τα απομνημονεύματα θα χρονολογήσουν τη ζωή της από την παιδική ηλικία της στη Νότια πλευράς του Σικάγου, μέχρι τα χρόνια ανάμεσα στις προκλήσεις της μητρότητας και της εργασίας καθώς και τα οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο.

Σε μια δήλωση, είπε: "Το να γράφω το Becoming μου επέτρεψε, για πρώτη φορά, να προβληματιστώ ειλικρινά για την απροσδόκητη τροχιά της ζωής μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ την ιστορία μου».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία και τη Νότια Αφρική σε έντυπη και ψηφιακή μορφή από τον Viking, ενώ στις ΗΠΑ και τον Καναδά, θα κυκλοφορήσει από την Crown Publishing Group.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του βιβλίου, η πρώην πρώτη κυρία θα ξεκινήσει μια διεθνή περιοδεία βιβλίου. Η Ομπάμα ακολουθεί τα παραδείγματα των προκατόχων της καθώς όλες οι πρώτες κυρίες εκτός από την Πατ Νίξον έχουν γράψει την ανάλογη εμπειρία τους.

Δεν είναι, ωστόσο, το πρώτο βιβλίο της Ομπάμα. Το 2012, κυκλοφόρησε την American Grown, με το οποίο επικεντρώθηκε στον κήπο του Λευκού Οίκου και στις διατροφικές πρωτοβουλίες της ως πρώτη κυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα