Μίλαν - Ριέκα 3-2: Απίστευτο ματς στο Μιλάνο με 3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο - Δείτε στιγμιότυπα (vid)


Απίστευτο παιχνίδι στο Σαν Σίρο μεταξύ της Μίλαν και της Ριέκα, με τους Ιταλούς να προηγούνται 2-0 στο 53', τη Ριέκα να ισοφαρίζει με γκολ στο 85' και στο 90', αλλά τελικά τη Μίλαν να φεύγει νικήτρια με γκολ στο 93'.

Ο Αντρέ Σίλβα με ατομική προσπάθεια συνέκλινε από αριστερά και με υπέροχο πλασέ τελείωσε τη φάση για το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Μίλαν σκόραρε και πάλι νωρίς όταν έπειτα από κόρνερ ο Κουτρόνε πήρε την κεφαλιά,

ο Μπονούτσι βρήκε την μπάλα και ο έτερος στόπερ, Μουσάκιο, έκανε το 2-0.

Στο 85' Ακόστι, που πέρασε στο ματς αλλαγή, έφυγε απέναντι στον Τζίτζιο Ντοναρούμα και σκόραρε με κόντρα της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα με τρελά φάλτσα για το 2-1. Για την Μίλαν, τα χειρότερα ήρθαν στο 90' όταν ο Ρομανιόλι έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελεζ για το 2-2, το οποίο, ευτυχώς και για την ΑΕΚ, δεν έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 94' Η μπαλιά του Μπορίνι πέρασε πάνω από την άμυνα της Ριέκα και ο νεαρός killer, Πάτρικ Κουτρόνε, την βρήκε άψογα με το αριστερό για να την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 3-2.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Αμπάτε, Μπορίνι, Λοκατέλι, Κεσί (71' Μάουρι), Τσαλχάνογλου (46' Μποναβεντούρα), Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (82' Σούσο).

Ριέκα (Ματίας Κεκ): Σλούγκα, Ελέζ, Ζούπαριτς, Ζούτα, Βέσοβιτς, Μίσιτς, Μπράνταριτς, Κβρζιτς (58' Ακόστι), Χέμπερ, Πάβιτσιτς (71' Μάλες), Πούλιτς (80' Τσρνιτς).


Δείτε τα γκολ:

Keywords
Τυχαία Θέματα