Μαξίμου: Αποχωρεί ο Μιχόπουλος απο το επιτελείο του πρωθυπουργού, έρχεται ο Καρτερός


Η αποχώρηση Μιχόπουλου από το Μέγαρο Μαξίμου ήταν κοινό μυστικό και προδιαγεγραμμένη απόφαση του ίδιου, ο οποίος επέμενε τον τελευταίο καιρό ότι «Τέλη Σεπτέμβρη φεύγω».

Πληροφορίες μάλιστα, κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, γεγονός που ενδεχομένως να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση του Θοδωρή Μιχόπουλου από το Μαξίμου.

Αλέξης Τσίπρας και Θοδωρής Μιχόπουλος

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Μιχόπουλος

μετακομίζει στην ΕΡΤ. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει από το Μαξίμου.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, έχει υπάρξει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και στο παρελθόν, ενώ μεταξύ άλλων το 2015 ανέλαβε τη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός

Διάδοχος του Μιχόπουλου αναμένεται να είναι, εκτός απροόπτου ο γνωστός δημοσιογράφος και αρθρογράφος της «Αυγής» Θανάσης Καρτερός, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής του «Ριζοσπάστη» πριν τη διάσπαση του ΚΚΕ, ενώ έχει κατά καιρούς υπάρξει και λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα.

Υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 "Στο Κόκκινο" και πρώτος διευθυντής του από το 2006 μέχρι το 2008. ο Καρτερός διατηρεί την καθημερινή στήλη "Της Ώρας" στην Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα