Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά από ένα χρόνο απουσίας, καθώς ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Ριέκα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του έκανε λόγο για μια μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες

ελληνικές ομάδες.

Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον Θρύλο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες και να καταφέρουν όλες να προκριθούν", ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Την πρόκριση την αφιερώνω στον πρόεδρο μας. Έκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Νικήσαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια και όλοι καταλαβαίνουν πόσους βαθμούς δώσαμε στην Ελλάδα.

Ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς να κάνουν το ίδιο και ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε κι εμείς γκολ, έχασαν κι αυτοί γκολ, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε.

Θέλω όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν' αγκαλιάσει την ομάδα. Την αφιερώνουμε στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς, αλλά και στα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια. Γιορτάσαμε μέσα στο κέντρο του γηπέδου όλοι μαζί. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα.

Έχουμε χτίσει μια παντοκρατορία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή και μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και υπολογίζω πάρα πολύ σε αυτόν. Αφιερώνεται η νίκη σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή κλήρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα