Μακρόν σε εργάτες: "Δουλέψτε ρε τεμπέληδες"


Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολή κατάρτισης βιοτεχνίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν επέκρινε τους διαδηλωτές που ήρθαν από διπλανή περιοχή και συγκρούστηκαν με την αστυνομία στον χώρο όπου θα παρευρισκόταν ο ίδιος.

«Ορισμένοι εκεί κάτω, αντί να το κάνουν μπουρδέλο, θα ήταν καλύτερα να κοιτάξουν να βρουν καμιά δουλειά», δήλωσε.

Οι διαδηλωτές

πριν την άφιξη του Μακρόν συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων.

«Είναι εντελώς απρεπές. Δεν περίμενα μια τέτοια φράση από το στόμα ενός Γάλλου προέδρου», δήλωσε ο Vincent Labrousse, συνδικαλιστής εκπρόσωπος της βιοτεχνίας GM&S με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, οι εργαζόμενοι της οποίας διαδήλωναν και πρόσθεσε:

«Αν θέλει να μας πει κάτι, να έρθει να μας το πει κατά πρόσωπο. Αν δεν αναφερόταν σε εμάς, πρέπει να το διαψεύσει. Είμαι σοκαρισμένος από αυτή την αντίδρασή του. Αν αυτό έχει να προτείνει για τους απολυμένους, τότε υπάρχει πρόβλημα γεωγραφίας. Οταν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του, τότε πετάει μια φράση από αυτές που λένε στα σαλόνια και στέλνει την αστυνομία να αντιμετωπίσει τους εργαζομένους που δεν συμφωνούν μαζί του».

Το περιβάλλον του Γάλλου προέδρου προσπάθησε να «μαζέψει» τη φράση του και διέρρεε ότι αναφερόταν σε όσους συνολικά δεν θέλουν να προχωρήσουν, σε όσους δεν αναζητούν λύσεις, αλλά προτιμούν το χάος.

Keywords
Τυχαία Θέματα