"Μάχη" για την άμυνα του Ολυμπιακού - Ρίχνει εκατομμύρια στον... ΠΑΟ ο Μαρινάκης


Ο Ολυμπιακός θέλει να φτιάξει από την αρχή την άμυνά του και να αλλάξει όσα τον ταλαιπώρησαν τη σεζόν που έφυγε. Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει πως πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει να χτίζει μεταγραφικά από τα μετόπισθεν και αν χρειαστεί να κάνει και την υπέρβαση οικονομικά προκειμένου να "δέσει" την αμυντική γραμμή.

Και ο Μαρινάκης είναι έτοιμος να δώσει τα λεφτά που απαιτούνται προκειμένου να κάνει

ό,τι θέλει ο Πορτογάλος προπονητής και να χτίσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Ο Ροντρίγκο Μολέδο παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε περίοπτη θέση, ενώ τις τελευταίες μέρες βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Ρολάντο της Μαρσέιγ.

Ωστόσο ο Πορτογάλος έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, με τον Ολυμπιακό δύσκολα να φτάνει στα "θέλω" του και όλα δείχνουν πως οδεύει προς την Τουρκία και τη Γαλατασαράι, αφού θα απορρίψει και την πρόταση ανανέωσης της Μαρσέιγ.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός θέτει και πάλι ως πρώτο στόχο τον Μολέδο, αλλά για να τον αποκτήσει θα πρέπει να τα... σκάσει και στον Παναθηναϊκό. Είναι διατεθειμένος ο Μαρινάκης να το κάνει και να πληρώσει τον Παναθηναϊκό;

Αν κρίνουμε και από άλλη μία υπόθεση, τότε φαίνεται έτοιμος να δώσει λεφτά στον "αιώνιο" προκειμένου να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Ποια είναι αυτή η υπόθεση; Μα φυσικά η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στον Ολυμπιακό έχουν... καψουρευτεί τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, που έχει συμβόλαιο και αν ο Μαρτίνς δώσει το τελικό "ok" θα τον αποκτήσουν. Και θα του δώσουν ρόλο τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην άμυνα, εκεί όπου έχει παίξει με τον Παναθηναϊκό με μεγάλη επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα