Λοταρία αποδείξεων: "Έπεσε" το σάιτ της ΑΑΔΕ


Μετά από το κοινωνικό μέρισμα και την ιστοσελίδα που "έπεφτε" συνεχώς λόγω τεράστιας επισκεψιμότητας από φορολογούμενους, ήταν η σειρά της ιστοσελίδας της ΑΑΕΔ (aade.gr) εκεί που μπορεί να δει κάποιος αν είναι μέσα στους 1.000 τυχερούς που θα λάβουν 1.000 ευρώ από τη λοταρία αποδείξεων.

Η ιστοσελίδα είναι "πεσμένη" περισσότερο από δύο ώρες, αφού από τις 19:30 που ξεκίνησε η διαδικασία, ο κόσμος έμπαινε για να δει αν συμπεριλαμβάνεται μέσα στους τυχερούς.



Πάντως στους τυχερούς θα πάει μήνυμα τόσο στους λογαριασμούς τους στο TAXISNET,

όσο και με προσωπικό e-mail, προκειμένου να ενημερωθούν ότι κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ.

Οπως τόνιζαν από το ΥΠΟΙΚ, στόχος είναι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να πιστωθούν τα ποσά στους λογαριασμούς των τυχερών εφόσον έχουν δηλώσει i-ban τραπεζικού λογαριασμού.

Οσοι δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό, θα πρέπει να το πράξουν εντός τριών μηνών. Αν περάσει το τρίμηνο και δεν έχει δηλωθεί ο λογαριασμός, τότε το χιλιάρικο θα πάει στον επόμενο τυχερό.

Το σύστημα επεξεργάστηκε 8 εκατ. συναλλαγές αξίας περίπου 2,1 δισ. ευρώ. Αυτά αντιστοιχούσαν σε 4,5 εκατ. ΑΦΜ φορολογουμένων.

Ειδικότερα, η πρώτη δημόσια κλήρωση αφορούσε σε:

8.254.535 συναλλαγές,
Συνολικής αξίας 2.093.786.015,92 ευρώ
Αντιστοιχούν σε 4.556.328 ΑΦΜ
Κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

Είναι η πρώτη κλήρωση στην οποία μπήκαν όσοι έχουν αποδείξεις δαπανών από αγορές τους με κάρτες, πιστωτικές και χρεωστικές (καθώς και πληρωμών μέσω e-banking).

Keywords
Τυχαία Θέματα