Λονδίνο: Βίντεο ντοκουμέντο - Οι δράστες περπατούν ψύχραιμοι δευτερόλεπτα πριν τα μαχαιρώματα

19:06 4/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την Express δείχνει τους δράστες που αιματοκύλισαν χθες τη νύχτα το Λονδίνο να περπατούν στους δρόμους της αγοράς Μπόροου λίγο πριν ξεκινήσουν την επίθεσή τους.

Με τη φανέλα της Άρσεναλ και ψεύτικα εκρηκτικά ο ένας από τους δράστες του νέου μακελειού στο Λονδίνο.

Το βίντεο, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της Express έχει τραβηχθεί από κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες

ελάχιστα λεπτά νωρίτερα έχουν πέσει με το λευκό βαν πάνω στον κόσμο στη Γέφυρα του Λονδίνου, έχουν εγκαταλείψει το όχημα και κινούνται προς το πολύβουο Μπόροου για να θέσουν σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους, που είναι η σφαγή αδιακρίτως. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου επενέβη μέσα σε οκτώ λεπτά από τη στιγμή που εκλήθη και οι δράστες εξουδετερώθηκαν επί τόπου.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία των βρετανικών αρχών, 36 από τους τραυματίες στην επίθεση που έγινε στη Γέφυρα του Λονδίνου παραμένουν στο νοσοκομείο, οι 21 από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Με 50 σφαίρες και αμέτρητους γύρους πυροβολισμών κατάφεραν οι Βρετανοί αστυνομικοί να εξουδετερώσουν τους τρεις μακελάρηδες. Από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή τραυματίστηκε και ένας πολίτης. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη ενώ οι Αρχές αναζητούν τυχόν συνεργάτες των τρομοκρατών.

Καναδός είναι ο ένας από τους νεκρούς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τζάστιν Τριντό. Ο Καναδός πρωθυπουργός είπε: "Ο Καναδάς καταδικάζει έντονα την παράλογη επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία σκότωσε και τραυμάτισε πολλούς αθώους ανθρώπους. Είμαι πολυ στενοχωρημένος από το γεγονός ότι ένας Καναδός είναι μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα