Λιανοκλάδι: "Κυνηγοί μετάλλων" πήραν ό,τι μπορούσαν από σταθμό του Ο.Σ.Ε.


Στα πράσα έπιασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. -έπειτα από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα- τρεις άνδρες "κυνηγούς μετάλλων" που πήραν ό,τι μπορούσαν από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ο.Σ.Ε. στο Λιανοκλάδι Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, οι δράστες φόρτωσαν στο Ι.Χ. φορτηγό του ενός μεταλλικά αντικείμενα του σταθμού με σκοπό να πουλήσουν τα κλεμμένα υλικά σε μάντρες ανακύκλωσης.

Όμως, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μετά από την καταγγελία ενός αυτόπτη μάρτυρα και έπιασαν στα πράσα τους δράστες ηλικίας 48, 28 και 22 χρόνων, τη στιγμή που λεηλατούσαν τον σταθμό μέρα-

μεσημέρι. Στο φορτηγό τους βρέθηκαν δύο τεμάχια σημάτων εισόδου στον σταθμό, ένας μηχανισμός και μία τροχαλία ισόπεδης διάβασης, τρία κομμάτια σιδηροτροχιάς συνολικού μήκους έξι μέτρων, έξι πέδιλα εντροχίασης και διάφορα άλλα σιδερένια κομμάτια για την επισκευή των σιδηροδρομικών γραμμών, ενώ είχαν κλέψει ακόμη και έναν σωλήνα νερού μήκους δυο μέτρων!

Όλα τα ευρήματα αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε., ενώ το φορτηγάκι των τριών δραστών -Έλληνες και οι τρεις- κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και οι ίδιοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά δημόσιας περιουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα