Σόου Λεβέντη για Καρρά: Ο Μητσοτάκης θα πληρώσει!


Με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο σχολίασε ο ΒασίλΗς Λεβέντης την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά από την Ένωση Κεντρώων, με τον πρόεδρο του κόμματος να δηλώνει την Τετάρτη στο ρ/σ "Πρακτορείο" πως Λεβέντης τον κάλεσε "να παραδώσει την έδρα του, γιατί είναι με λίστα και γιατί δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, όταν τον έβαλα".

"Όταν

έλθει η ώρα των εκλογών, που είναι πολύ γρήγορα, και δω τον Καρρά στη ΝΔ, εμένα πια δε θα μου φταίει ο Καρράς – ο Καρράς απλά είναι αχάριστος, είναι μνημείο αχαριστίας", σημείωσε και πρόσθεσε: "Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς. Μπροστά μου είναι ο Μητσοτάκης. Την ημέρα που θα τον βάλουν στη ΝΔ τον Καρρά, ο Μητσοτάκης θα πληρώσει πανάκριβα για τον Λεβέντη. Γράψτε το καλά" ανέφερε με το γνωστό του ύφος ο κ. Λεβέντης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε πως "η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, στήνονται κάλπες αυτή τη στιγμή, γίνονται συζητήσεις για οικουμενική".

"Υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα αυτή τη στιγμή; Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά υπάρχει κάτι που μπορεί να βασίζεται ο άλλος, υπάρχει μία κυβέρνηση σοβαρή;", διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι "αν γίνουν εκλογές, θα βγει πρώτος ο Μητσοτάκης - ας όψεται η Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη, να έχει πενήντα έδρες ο Μητσοτάκης δώρο". "Αν θριαμβεύσει θα το οφείλει στη Γεννηματά, γι αυτό πρέπει να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές από τον δημοκρατικό κόσμο γι αυτό που έκανε" πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα