Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Πέρασε και από τη Λαμία το ''τρένο'' του ΠΑΟΚ!


Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Οι γηπεδούχοι προέβαλαν τη μέγιστη δυνατή αντίσταση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τα βρήκε δύσκολα στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφερε να ''καθαρίσει'' την υπόθεση νίκη μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, προχωρώντας ακάθεκτος προς τον μεγάλο του στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο 56ο λεπτό, ήρθε το πρώτο ''χτύπημα'' από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που νίκησε τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο χάρη σε εξαιρετική

ομαδική προσπάθεια. Ο Μακ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μαουρίσιο έσκαψε τη μπάλα για τον Πέλκα και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (0-1, 56').

Πέντε λεπτά αργότερα, ο σκόρερ Πέλκας δημιούργησε ουσιαστικά το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ, όταν έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Μακ που σέντραρε, ο Ασίγκμπα απομάκρυνε άτσαλα και στην επαναφορά ο Μαουρίσιο με περίσσιο στυλ, σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι, τελειώνοντας ουστιαστικά την υπόθεση νίκη για τον ''δικέφαλο'' (0-2, 61').

Στις καθυστερήσεις, η Λαμία θα μπορούσε να μειώσει το σκορ, αλλά ο Πασχαλάκης αποσόβησε με υπερένταση την προσπάθεια του... Μαουρίτσιο, με τον Άστσεριτς να αδυνατεί να πετύχει γκολ σχεδόν σε άδειο τέρμα, έχοντας πάρει το... ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα