Λάδι καρύδας: Το βασικότερο προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών σου


Ήλιος, θάλασσα, παραλία, βουτιές, είναι μερικά από αυτά που κάνουν το καλοκαίρι απολαυστικό! Εν μέσω λοιπόν διακοπών και λίγο πριν από την δεύτερη απόδραση ψάχνω ένα τρόπο να ενυδατώσω το δέρμα μου!

Τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για αυτό είναι εκατοντάδες και αρκετά από αυτά είναι πολύ καλά, αλλά θα πω την αλήθεια, κανένα δεν κατάφερε να επαναφέρει το δέρμα μου στην ελαστική, ενυδατωμένη μορφή του... και ξαφνικά θυμήθηκα!

Απορώντας που καθυστέρησα τόσο να το σκεφτώ, πήγα στο πιο κοντινό κατάστημα

βιολογικών προϊόντων και αγόρασα ένα βαζάκι από τα πιο εκπληκτικά "δώρα" της φύσης, το λάδι καρύδας!

Κατάλληλο για όλα πραγματικά, από τη μαγειρική μέχρι την περιποίηση!

Το λάδι καρύδας είναι:

• Αντιφλεγμονώδες
• Αντιμικροβιακό
• Αντιμυκητισιακό
• αντι-ιικό

Αλλά στην παρούσα περίπτωση είναι αυτό που εάν έχεις μαζί σου στις διακοπές, θα ελαττώσεις κατά πολύ τα μπουκαλάκια και συσκευασίες με καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί σου!

Ενυδατώνει το δέρμα ΑΨΟΓΑ και με διάρκεια, αρκεί να το δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς! Χωρίς να αφήνει την τόσο έντονη λιπαρότητα που αφήνουν συνήθως τα ενυδατικά λάδια!

Κατάλληλο για τα μαλλιά, ότι ακριβώς χρειάζονται μετά τη θάλασσα.

Το καλύτερο ντεμακιγιάζ για τα μάτια, καθώς καθαρίζει τέλεια την μάσκαρα και δεν τσούζει!

Τέλειο ενυδατικό χειλιών, αφού μια μικρή ποσότητα είναι ικανή να προστατεύσει τα χείλη από την ξηρότητα που δημιουργεί ο ήλιος και το αλάτι!

Και τέλος... εάν είσαι ήδη μαυρισμένη το λάδι καρύδας είναι ιδανικό για την παραλία αφού βοηθάει στο σωστό μαύρισμα ενυδατώνοντας και προσφέροντας κάλυψη από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, με δείκτη προστασίας 4!

Keywords
Τυχαία Θέματα