Κρήτη - Δολοφονία καρδιολόγου: Ομολόγησε ο Βούλγαρος


Στην ομολογία του φρικτού εγκλήματος με θύμα τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη στη Σητεία, προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (07/10) ο άνδρας από την Βουλγαρία που είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δράστης, που δήλωσε ότι είναι αστυνομικός στην πατρίδα του, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο για έγκλημα πάθους. Ο Βούλγαρος φέρεται να δήλωσε ότι διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, η οποία προσήχθη νωρίτερα.

Ο άτυχος γιατρός, η δολοφονία του

οποίου προκάλεσε σοκ στην κοινωνία ολόκληρης της Κρήτης, βρέθηκε νεκρός δίπλα από το αυτοκίνητό του, σήμερα το πρωί, στο δρόμο Σητείας - Μακρύ Γιαλού.

Το σώμα, αλλά και το αυτοκίνητο του άτυχου 62χρονου, ήταν γαζωμένα από σφαίρες καραμπίνας, τις οποίες «άδειασε» ο δράστης.

Η σύζυγός του γιατρού, μία 35χρονη, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, με την οποία έχουν ένα τρίχρονο παιδί, κλήθηκε νωρίτερα για κατάθεση στην αστυνομία.

Kατά την διάρκεια της προανάκρισης, οι Αρχές βρήκαν πολλά στοιχεία που «έδειχναν» εκείνον ως δολοφόνο, με τον Βούλγαρο τελικά να ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε τον άτυχο γιατρό.

Διαβάστε επίσεις: Κρήτη - Δολοφονία καρδιολόγου: Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ερωτικό τρίγωνο (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα