Κουρουμπλής: Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι

18:49 8/3/2017 - Πηγή: Pagenews

"Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια" δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “parapolitika 90,1”. Πρόσθεσε ότι μέχρι το 2019 η κυβέρνηση θα έχει καταφέρει πολλά πράγματα που ο λαός θα εκτιμήσει.

Υποστήριξε επίσης ότι τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή θα ψηφιστούν χωρίς απώλειες και εκτίμησε ότι δεν θα εκφράσει αντιρρήσεις ούτε ο Νίκος Φίλης.

Σημείωσε

μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι αποστασίες τελείωσαν. Είμαστε όλοι μαζί -η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ- ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε».

"Οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι" είπε χαρακτηριστικά.

Καμμένος μας φέρθηκε εξαιρετικά" δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στην συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και πρόσθεσε ότι "μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ο Καμμένος είπε ότι μαζί ανεβήκαμε μαζί θα πέσουμε".

Αναφερόμενος στο γεγονός πως χθες ανακοινώθηκαν τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ύφεση ενώ χθες επίσης ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ανάπτυξη είπε πως «η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός αφορά το 2017».

Για την προκλητικότητα των Τούρκων ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι η Τουρκία είναι σε νευρική κατάσταση λόγω δημοψηφίσματος αλλά δεν συμφέρει την Ελλάδα εν όψει καλοκαιριού να υπάρχουν υψηλοί τόνοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα