Κοριοί στα γραφεία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού


Μια τουλάχιστον περίεργη ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες και αφορά τις 51 κλήσεις με συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων του ΚΚΕ. Οι συγκεκριμένες κλήσεις βρίσκονται στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αλλά και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Οι κλήσεις μάλιστα αφορούν συνακροάσεις των τηλεφωνικών κέντρων του ΚΚΕ με το Ποτάμι, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ένωση Κεντρώων, τη

Νέα Δημοκρατία, αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου» το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν τα κέντρα των 13 χωρών τα οποία οργάνωσαν τις συνακροάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το έγκλημα των υποκλοπών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το έγγραφο του πορίσματος της ΑΔΑΕ από το πρώτο στάδιο των υποκλοπών, τις επίμαχες ημερομηνίες κατά τις οποίες έγιναν οι κλήσεις αλλά και το τι προέκυψε από τους επιτόπιους ελέγχους στους παρόχους τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα μία κλήση τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 ο καλών μίλησε στην τηλεφωνήτρια όπως αποκάλυψαν τα στελέχη του ΚΚΕ στην ΑΔΑΕ.

Η εφημερίδα γράφει ότι το πόρισμα της ΑΔΑΕ σημειώνει ότι υπάρχει ένδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της παραποίησης προέλευσης τηλεφωνημάτων.

Στο πόρισμα υπάρχει αναφορά σε τέσσερις κλήσεις με συνακροάσεις που έγιναν στις 5 Απριλίου 2017 από τις 13:45 μέχρι τις 14:30.


Συγκεκριμένα στις 14:20 υπάρχει εισερχόμενη κλήση με απόκρυψη αριθμού προς το τηλεφωνικό κέντρο.

Το σηκώνει η τηλεφωνήτρια, λέγοντας «παρακαλώ, εδώ ΚΚΕ» και από την άλλη πλευρά ακούγεται γυναικεία φωνή να λέει «ΠΑΕ Ολυμπιακός» και στη συνέχεια προστίθεται στη συνομιλία άλλη να λέει «ΠΑΕ Παναθηναϊκός». Και εκεί τερματίζεται η συνακρόαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα