Κι όμως: Η Λάουρα κρατάει στριφτό τσιγάρο την ώρα που μιλάει με την Πασχάλη (vid)


Πριν από λίγο καιρό ένα πλάνο στο Survivor είχε σηκώσει πολύ κουβέντα σχετικά με το αν οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να καπνίζουν. Το πλάνο έδειχνε ένα πακέτο τσιγάρα στην παραλία των διασήμων.

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης το είχε διαψεύσει μέσω συνέντευξής τους, λέγοντας: "Χα, χα! Η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα στο οποίο αναφέρεσαι, που δεν υπάρχει πουθενά. Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περιττεύουν".

Λίγες μέρες αργότερα, ένα ακόμα πλάνο, αυτή τη φορά ακόμα πιο "καθαρό", ξέφυγε από τους ιθύνοντες της παραγωγής, οι οποίοι προγανώς για να δείξουν την άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα της Λάουρα Νάργες με την Σόφη Πασχάλη, δεν είδαν το τσιγάρο που κρατούσε η Λάουρα.

Αν δείτε καλά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η Λάουρα κρατάει στο χέρι της ένα στριφτό τσιγάρο και την ώρα που σηκώνεται το τινάζει με την χαρακτηριστική κίνηση των καπνιστών. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή έρχεται πολύ κοντά η κάμερα και το στριφτό τσιγάρο γίνεται ακόμα πιο εμφανές.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο, εστιάστε στο δεξί χέρι της Λάουρα και δείτε κυρίως στο 0'59'':

Keywords
Αναζητήσεις
τανιμανιδης λαουρα
Τυχαία Θέματα