Καμία συμφωνία, στον «αέρα» ο Παναθηναϊκός


Περίπου 60 λεπτά κράτησε η συνάντηση για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, αλλά επήλθε... ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ένα πλάνο όπου αναλαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ από τα χρέη και ένα άνοιγμα 30 εκατομμυρίων που δεν είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει μεγάλο κενό μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ

και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Mr ΣΚΑΪ έχει διάθεση να πληρώσει ένα μέρος των χρεών, αλλά η διαφορά είναι μεγάλη, καθώς από τις πληροφορίες προκύπτει πως ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως ούτε τη χρονιά δεν θέλει να βγάλει με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το άμεσο αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θα βρεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης και κινδυνεύει να αποκλειστεί από την Ευρώπη από ένα ως τρία χρόνια, κάτι που αυτόματα υποθηκεύει το μέλλον του συλλόγου.

Μάλιστα, υπάρχει πλήθος ερωτημάτων που προκύπτει από τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να μην παραχωρήσει την ΠΑΕ και το γεγονός πως η κρίσιμη συνάντηση κράτησε μόλις μια ώρα και φάνηκε πως δεν υπάρχει καμία ταύτιση απόψεων.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα