Και στο βάθος… Λεμονής!


​Ο ένας μετά τον άλλον οι προπονητές που φέρονταν να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας χρονιάς, βγαίνουν από το κάδρο των υποψηφιοτήτων από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πλέον ο χρόνος αρχίζει να πιέζει τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όσο κυλούν οι μέρες, και οι πρωταθλητές δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν συμφωνία με ξένο τεχνικό που θα πληροί τις προϋποθέσεις τους (ιδιαίτερα μετά το ναυάγιο της περίπτωσης Γκαρντ), τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Τάκη Λεμονή στην ομάδα, γεγονός που αποτυπώνεται

και στα ρεπορτάζ των εφημερίδων του Ολυμπιακού.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος» - που φιλοξενείται και στην πρώτη σελίδα – αναφέρει «Οι πιθανότητες υπέρ του Λεμονή» και υποστηρίζει τα εξής: «Ο Ολυμπιακός έχει πει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει προπονητή για τη νέα σεζόν, σήμερα έχουμε 25 του μήνα και μία εβδομάδα πριν από την εκπνοή της σχετικής «προθεσμίας» οι πιθανότητες δείχνουν να είναι πάντα με το μέρος του Λεμονή. Στη διοίκηση περνάνε από κόσκινο τους υποψήφιους ξένους, αλλά κανείς δεν τους έχει κάνει αυτό που λέμε κλικ».

Αξίζει να τονιστεί ότι καθ’ όλο το διάστημα αναζήτησης προπονητή, ο Ολυμπιακός δεν έχει εκδώσει καμιά ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Τάκη Λεμονή, ούτε φυσικά έχει λύσει τη συνεργασία μαζί του. Και το γεγονός αυτό αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, ότι ο Έλληνας τεχνικός διατηρεί σημαντικές πιθανότητες παραμονής στο πόστο του.

Επίσης είναι προφανές ακόμη και σε γκάλοπ του διαδικτύου, ότι από περιπτώσεις όπως του Κρίστιανσεν ή του Λουτσέσκου (προπονητές δηλαδή που δεν θα κουβαλούν κάποιο βαρύ όνομα ή μια σημαντική πορεία σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού τάσσεται υπέρ της παραμονής Λεμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα