Ιβ. Τραμπ: Δεν θα πάρω την θέση της Μελάνια


Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η Ιβάνκα Τραμπ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ.

Σε αποκλειστική της συνέντευξη τους στο δίκτυο ABC News, η πανέμορφη και κομψή κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα ότι θα... αντικαταστήσει την τρίτη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια,

η οποία θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει τη φετινή σχολική χρονιά ο δεκάχρονος γιος της.

«Οι εικασίες αυτές είναι μία ανάρμοστη παρατήρηση», είπε η Ιβάνκα και επεσήμανε: «Υπάρχει μόνο μία "Πρώτη Κυρία", η οποία θα κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα».

Η μεγαλύτερη κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου τράβηξε πάντως όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της σύνολο χθες στην Ουάσινγκτον, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα σμαραγδί φόρεμα με ένα αέρινο παλτό ιδίου χρώματος.

Οι στιλίστες έσπευσαν να επισημάνουν πως, η Ιβάνκα επένδυσε σε δύο τάσεις της μόδας για το 2017: τη μονοχρωμία και το πράσινο χρώμα.

Ανέφερε επίσης ότι στην συνέντευξη στην εκπομπή του ABC News 20/20, ότι εξακολουθεί να είναι φίλη με την Τσέλσι Κλίντον, τη μονάκριβη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Για το πάρτι πριν την τελετή της ορκωμοσίας η Ιβάνκα φόρεσε μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη τουαλέτα Carolina Herrera.



Keywords
Τυχαία Θέματα