Ισόπαλη πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη


Οι προσδοκίες του Παναθηναϊκού για ένα γρήγορο γκολ λίγο έλειψε να γίνουν πράξη, όταν ο Γιαννιώτης σταμάτησε εις διπλούν το σουτ του Κλωναρίδη και την κεφαλιά του Βιγιαφάνιες (2'), όμως η «φόρα» των «πρασίνων» ανεκόπη... βιαίως, λίγα λεπτά αργότερα.

Στο 12' ο Ζέκα τράβηξε και ανέτρεψε τον Μασούντ εκτός περιοχής, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη του Στυλιαρά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός

είδε τον Λούκας Βιγιαφάνιες να αποχωρεί, έχοντας υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Παρά το αριθμητικό ντεσαβαντάζ, το «τριφύλλι» βρήκε τρόπο να σκοράρει, με τον συνήθη ... ύποπτο Μάρκους Μπεργκ να νικά τον Γιαννιώτη με εξαιρετικό πλασέ στο 38ο λεπτό. Η ομάδα του Ουζουνίδη πήγε στα αποδυτήρια έχοντας στα «χέρια» της το υπερ της 1-0.

Ο Πανιώνιος φρόντισε να ανεβάσει «στροφές» από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, φτάνοντας στην ισοφάριση. Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Μασούντ και με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, «γράφοντας» το 1-1 στο 56ο λεπτό.

Έπειτα, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν τα «ηνία» του ματς, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική υπεροχή τους αλλά και την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού. Στο 58ο λεπτό ο Γεσίλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αστοχώντας από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 65' ο Μολέδο επενέβη σωτήρια, κόβοντας τον Μπεν την τελευταία στιγμή.

Οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν τους «πράσινους» στα καρέ τους, προσπαθώντας να πετύχουν το γκολ της νίκης, το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει ο Λέτο στην κόντρα, όμως ο Γιαννιώτης είπε «όχι» διατηρώντας το 1-1, σκορ που έμελε να διατηρηθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα