Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στην Κρήτη - Εφτασαν ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ


Έχει, ήδη, επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για απαγωγή και μάλιστα καλά προσχεδιασμένη, η εξαφάνιση του επιχειρηματία από το Ηράκλειο της Κρήτης, αφού οι δράστες έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Ειδικοί διαπραγματευτές της Αστυνομίας έχουν φτάσει στο Ηράκλειο και κάνουν τη δουλειά τους, τηρώντας απόλυτη σιωπή.

Οι

δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, τον επιβίβασαν σε άλλο και κατόπιν έκαψαν και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν, διαφεύγοντας με τρίτο. Οι ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν κάνει ήδη μια πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια και να έχουν ζητήσει λύτρα, ενώ, ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο, προκειμένου να αναλάβουν τη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς Πρώτο τους μέλημα είναι να πειστούν ότι ο απαχθείς ζει.

Έχει, επίσης, ήδη ζητηθεί η συνδρομή τεχνικών μέσων προκειμένου να εντοπισθούν και να «απομονωθούν» επικοινωνίες που έγιναν την κρίσιμη ώρα που εκτιμάται ότι συνέβη η απαγωγή στην ευρύτερη περιοχή των Καλεσσών και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, σε μια προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν το στίγμα της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες από τη στιγμή που επιβίβασαν το θύμα τους σε άγνωστο μέσο, έχοντας προηγουμένως κάψει δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για την απαγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα