(UPD) ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντένβερ (pics)


Σε κατάσταση χάους βρίσκεται η πόλη Ντάγκλας, κοντά στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ, όπου «πέφτουν» πυροβολισμοί και έχουν τραυματιστεί αστυνομικοί.

Με επίσημη ενημέρωση στις 18:30 (ώρα Ελλάδος) γνωστοποιήθηκε ότι ο δράστης έχει δεχθεί πυρά και πιστεύουν οι Αρχές ότι είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, αρκετοί αστυνομικοί έχουν αναφερθεί ως τραυματίες ενώ υπάρχει και ένας νεκρός

αστυνομικός.

Η αστυνομία έχει εκδώσει τον λεγόμενο «κόκκικο κωδικό», που σημαίνει πως όλοι πρέπει να μείνουν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους. Πολλά αστυνομικά τμήματα γύρω περιοχών είναι επίσης σε επιφυλακή.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στην Denver Post ότι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών τραυματίστηκαν «πολλοί αστυνομικοί». «Η κατάσταση δείχνει ανησυχητική για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των Αρχών, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε την ανταλλαγή πυρών, ούτε για το πόσα άτομα εμπλέκονται.

UPDATE: Multiple deputies injured in shooting at Douglas County apartment complex; gunman down, sources say: https://t.co/yzUyGl6hct pic.twitter.com/KPVLXhdWrY

— Denver7 News (@DenverChannel) December 31, 2017

Última Hora: Reportan tiroteo en Denver #Colorado https://t.co/G7doi7enej pic.twitter.com/aB7rdBzcCs

— FOROtv (@Foro_TV) December 31, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα