Η σκοτεινή πλευρά της Silicon Valley - Δημοσιογράφος του Bloomberg γράφει για την άλλη… όψη

14:54 3/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Το βιβλίο της Emily Chang είναι το «Brotopia: Breaking the Boys 'Club της Silicon Valley" και περιγράφει την άλλη όψη της Silicon Valley πίσω από κλειστές πόρτες.

Η Chang γράφει για πολλούς επενδυτές και επιχειρηματίες που μοιράστηκαν ιστορίες για σεξ, χρήση ναρκωτικών και μυστικές συγκεντρώσεις. Το MDMA, γνωστό και ως Molly, προσφέρεται με δισκία που μερικές φορές φέρουν τα λογότυπα των εταιρειών τεχνολογίας, γράφει στο βιβλίο της.

«Εάν συμμετέχετε σε αυτά τα πάρτι, μην σκεφτείτε ποτέ να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή πως κάποιος θα επενδύσει σε εσάς. Οι πόρτες αυτές κλείνουν,

αλλά αν δεν συμμετάσχετε, είστε επίσης στην απομόνωση. Είσαι καταραμένη αν το κάνεις, αλλά και αν δεν το κάνεις». λέει η μαρτυρία μιας γυναίκας που είναι στέλεχος στην κοιλάδα.

«Οι γυναίκες αναμένεται συχνά να συμμετέχουν σε ερωτικά τρίγωνα που περιλαμβάνουν άλλες γυναίκες ενώ η αρσενική ομοφυλοφιλική και αμφιφυλόφιλη συμπεριφορά απουσιάζει εντελώς» γράφει η Chang η οποία κάνει λόγο για ιστορίες που θα μπορούσαν να είχαν συμβεί στο Playboy Mansion.

Keywords
Τυχαία Θέματα