Η Mustang BULLITT, η Γενεύη και τα εγγόνια του Steve McQueen

15:00 7/3/2018 - Πηγή: Pagenews

Να θυμίσουμε ότι το θρυλικό μοντέλο έχει πιο γνωστό από ποτέ, όταν στις επικές σκηνές καταδίωξης – διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών! 0 η θρυλική σεκάνς “Bullitt” ακολουθεί τον Steve McQueen στο τιμόνι μιας 1968 MustangGT fastback καθώς καταδιώκει δύο επαγγελματίες δολοφόνους στους δρόμους του San Francisco.

Σήμερα, το νέο μοντέλο παρουσιάζεται στη Γενεύη, όπου η απόγονος Ford Mustang Bullitt πατάει στην Ευρώπη – και φυσικά στις βιτρίνες της φίρμας.

Το θηριώδες μενού περιλαμβάνει

τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων της ειδικής έκδοσης του μοντέλου , την πολλαπλή εισαγωγής με πεταλούδες 87 mmκαι χαρτογράφηση μονάδας ελέγχου από την Shelby Mustang GT350 αλλά και ένα ενεργό σύστημα εξαγωγής με πεταλούδες που αναβαθμίζει τον αναγνωρίσιμο, ‘μπάσο’ ήχο.

Ανάμεσα στα στιλιστικά στοιχεία της ειδικής έκδοσης είναι ζάντες 19-ιντσών Torq Thrust-style, κόκκινες δαγκάνες Brembo™ και το λογότυπο Bullittστην τάπα του ρεζερβουάρ.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει σπορ καθίσματα Recaro, ενώ η κάθε Mustang Bullitt θα φέρει μία ατομική αριθμημένη πλακέτα, στη θέση του παραδοσιακού εμβλήματος Mustang στο ταμπλό, στην πλευρά του συνοδηγού.

Η Ford εξασφάλισε την υποστήριξη των Chase και Madison McQueen, για να αποκαλύψει τη νέα Mustang Bullitt στην Ευρώπη. Τα εγγόνια του Steve McQueen – με τη βοήθεια του πατέρα τους, Chad McQueen – πρωταγωνίστησαν στη σκηνή καταδίωξης με το δικό τους αυτοκίνητο με φόντο τις Σουηδικές Άλπεις πέριξ της Γενεύης, προς τιμήν της θρυλικής καταδίωξης του “Bullitt” που εξακολουθεί να συγκινεί τους λάτρεις της ταινίας μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα