Για μια γυναίκα το φονικό στο Μοσχάτο - Ποιος είναι ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης


Το φονικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης και όπως είπε ο δράστης που συνελήφθη όλα ξεκίνησαν επειδή το θύμα είχε ενοχληθεί που η εν διαστάσει σύζυγός του, είχε σχέσεις με τον παραολυμπιονίκη.

Ο Μ. Λουκόπουλος, που είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείο στην οδό Φαληρέως, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Πήγε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που είχε ο παραολυμπιονίκης στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και ξεκίνησε ο καβγάς.

Σύμφωνα με την

κατάθεση του παραολυμπιονίκη, το θύμα είχε μαζί του πιστόλι 22 χιλιοστών με τον οποίο τον απειλούσε και πάνω στον καβγά, τον αφόπλισε και τον πυροβόλησε θανάσιμα για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στο σπίτι του.

Ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, βρίσκεται ύστερα από αυτοκινητιστικό ατύχημα το 2002, με παραπληγία, σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη σε γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.



Το 2004 αρχίζει την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου, και στη συνέχεια κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και κατατάσσεται 6ος στους πΟΑ του Πεκίνο και του Λονδίνου ενώ κατακτά την τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο).


Ο παραολυμπιονίκης μάλιστα το 2010 είχε κατέλθει ως υποψήφιος στο συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία» του Γιάννη Μίχα.



Keywords
Τυχαία Θέματα