Γερουσιαστής απαιτεί σχέδιο για επίθεση... ζόμπι


Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι άκρως αληθινό. Ο γερουσιαστής Κάρλες Μουλέτ Γκαρθία ζητά από την κυβέρνηση της Ισπανίας να υπάρξει σχέδιο για επίθεση ζόμπι.

Ο Γκαρθία υποστήριξε ότι η κυβέρνηση... σαμποτάρει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο χωρίς να απαντά στην ξεκάθαρη ερώτηση «τι πρωτόκολλα έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, στην περίπτωση μιας επέλασης- Αποκάλυψης ζόμπι».

Τελικά η κυβέρνηση της Ισπανίας αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μονοσέλιδη δήλωση μόλις την προηγούμενη Κυριακή.

Παραθέτοντας την ερμηνεία του όρου «Αποκάλυψη» από ένα λεξικό, η κυβέρνηση

υποστηρίζει ότι "αν ‘Αποκάλυψη’ σημαίνει ‘το τέλος του κόσμου’, τότε η Μαδρίτη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Υπάρχουν πλάνα για πιθανές καταστροφές, από φυσικούς ή ανθρώπινους παράγοντες και πρωτόκολλα πρόληψης για την προστασία των πολιτών, που περιλαμβάνουν όλους τους δημόσιους τομείς και τις δυνάμεις ασφαλείας".

Όσον αφορά τα ζόμπι, η κυβέρνηση τονίζει ότι "αμφιβάλλουμε για το αν υπάρχουν άνθρωποι που σκοτώνονται και ξαναγεννιούνται με μαγεία". Δηλαδή, η κυβέρνηση παραδέχτηκε πως όντως δεν υπάρχει σχέδιο γι’ αυτή την περίπτωση.

Ο γερουσιαστής δεν χάρηκε με την απάντηση και είπε ότι η κυβέρνηση «δεν εξηγεί με ποιον τρόπο θα τους αντιμετωπίσει ούτε ποιες πράξεις ορίζουν το ‘ζόμπι που δρα αυτοματοποιημένα’», ενώ συμπλήρωσε ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι ελλιπής και η ίδια η κυβέρνηση υποκριτική, σύμφωνα με την El Mundo.

Keywords
Τυχαία Θέματα