Γεώργιος Χατζηνικολάου: Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΕΧΑΕ


O κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΧΑΕ μετά την αποχώρηση του κ. Ιάκωβου Γεωργάνα, ο οποίος συμπλήρωσε δεκαπέντε χρόνια θητείας στη συγκεκριμένη θέση.

Η αλλαγή οφείλεται στην αποχώρηση του Ιάκωβου Γεωργανά από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Όμιλο, μετά τη συμπλήρωση δεκαπενταετούς θητείας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το ΔΣ της ΕΧΑΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό μέλος προς αναπλήρωση της κενωθείσας θέσεως, τον κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς.


Εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος Γεώργιος Χατζηνικολάου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σωκράτης Λαζαρίδης, εκτελεστικό μέλος ο κ. Δημήτρης Καραϊσκάκης, μη εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Ιωάννης Εμίρης, Ιωάννης Κυριακόπουλος, Αλέξιος Πιλάβιος, Νικόλαος Χρυσοχοϊδης, και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη η κυρία Αδαμαντίνη Λάζαρη, η κυρία Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου και οι κ.κ. Αλεξανδρος Αντωνόπουλος, Νικόλαος Μυλωνάς και Διονύσιος Χριστόπουλος.

Επίσης, μετά την αποχώρηση του κ. Ιάκωβου Γεωργάνα και από το Διοικητικό Συμβούλιο της θυγατρικής εταιρείας «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.», το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο μη εκτελεστικό Πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Χατζηνικολάου και συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως ακολούθως:

Γεώργιος Χατζηνικολάου πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, Σωκράτης Λαζαρίδης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Νικόλαος Πιμπλής, Νικόλαος Πορφύρης και Διονύσιος Χριστόπουλος.

Η επικύρωση της εκλογής του νέου μέλους θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες Γενικές Συνελεύσεις των εταιρειών.

Keywords
Τυχαία Θέματα