Γεωργιάδης: Έχετε θράσος - Δεν πέφτει το ταβάνι να σας πλακώσει
Σε έντονο ύφος κατά της κυβέρνησης κινήθηκε για μια ακόμα φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή.
Αναφερόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως "οφείλω να συγχαρώ τον υπουργό. Έχετε καταφέρει επί 2 μήνες να αλλάξετε ατζέντα σαν να μην έχει άλλα προβλήματα η κοινωνία. Σήμερα έπρεπε να συζητάμε για τις συντάξεις και να συζητάμε γιατί χάσαμε από την ανακεφαλαιοποίηση σε αξίες τραπεζικών μετοχών 30.000 εκατομμύρια ευρώ. Και έχει το θράσος ο κ. Παππάς να λέει ότι υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Μπράβο. Είναι μια μορφή επιτυχίας να συζητάμε αυτό το θέμα, λες και είναι το μείζον θέμα".
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως "συμβούλιο είχαμε. Εσείς το καταργήσατε. Γιατί θέλατε να ξηλώσετε την κ. Λίνα Αλεξίου, γιατί εσείς δεν θέλατε την μητέρα της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου!", είπε για το ΕΣΡ. "Έχετε θράσος να κατηγορείτε εσείς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση, και δεν πέφτει το ταβάνι να σας πλακώσει, εσάς που δεν συμφωνήσατε πουθενά ως αντιπολίτευση", είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Είπε επίσης στον υπουργό Επικρατείας ότι εξέθεσε τον πρωθυπουργό με την ενημέρωση που του έδινε για να τον φέρει σε σημείο να λέει στη ΔΕΘ, ότι είναι αδιανόητο να εκδώσει απόφαση το ΣτΕ ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός. "Δεν σας έχουμε καμία εμπιστοσύνη. Σας θεωρώ ιθύνοντα νου της απόπειρας εκβιασμού δικαστή", είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας και τον κατηγόρησε ότι θέλει να φτιάξει ένα ελεγχόμενο από εκείνον ΕΣΡ για να διαμορφώσει το τηλεοπτικό πεδίο με τον τρόπο που επιθυμεί. Αποδέχθηκε ότι αποτελεί μείζονα υποχώρηση η τροπολογία που ορίζει ότι απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ για τον αριθμό των αδειών, αλλά αυτό μόνο αν το Συμβούλιο δεν είναι ελεγχόμενο με τα πρόσωπα που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μπουν στο ΕΣΡ. "Αν αυτό θέλετε να κάνετε, η ΝΔ θα σας εμποδίσει. Αν θέλετε τη ΝΔ να βοηθήσει να παραδεχθείτε ότι αποτύχατε", είπε ο κ. Γεωργιάδης.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τέλη κυκλοφορίας 2017: ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζετε - Αναλυτικός πίνακας με τα ποσά
- Το λουκέτο που προκάλεσε πανελλήνιο ενδιαφέρον παραμένει κλειστό!
- Ο 22χρονος με τα τέσσερα πόδια ελπίζει σε μια φυσιολογική ζωή
- Φορολογούμενος πέτυχε να πληρώνει 30 ευρώ το μήνα για χρέη 150 χιλ. ευρώ σε εφορία και ταμεία
- Κοζάνη: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Βελβεντό
- Κάνει στοματικό σε έναν άγνωστο, μέσα σε λεωφορείο! (video)
- Έρχεται η μεγαλύτερη σούπερ πανσέληνος των τελευταίων ετών!
- Δικέφαλοι καρχαρίες εμφανίζονται τελευταία στις θάλασσες και κανείς δεν ξέρει γιατί
- Το νέο οργανόγραμμα του ΟΛΠ: Τρεις Κινέζοι και ένας Έλληνας, θα διοικούν 4 διευθύνσεις
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Pagenews
- Audi Q2: Αυτοκίνητο... από το μέλλον
- Επιμένει σε εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- "Ζηλοφθονία" στο θέατρο Vault
- Ο Καμίνης "δείχνει" την κυβέρνηση για την κατάληψη στο Βοτανικό
- "Σιγή ασυρμάτου" από Κομισιόν μετά από το "άκυρο" στο Brexit
- Ποιο είναι το ιδανικό σημείο για να βάζετε το άρωμά σας
- Και ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από ΓΓ Μεταναστευτικής Πολιτικής
- Παππάς από Βουλή: Κανονικά θα δοθούν οι άδειες

- Τελευταία Νέα Pagenews
- "Ζηλοφθονία" στο θέατρο Vault
- Θεσσαλία: Στα "κάγκελα" οι επιχειρηματίες για τα τεχνικά κωλύματα στον Αναπτυξιακό
- Ο Καμίνης "δείχνει" την κυβέρνηση για την κατάληψη στο Βοτανικό
- Audi Q2: Αυτοκίνητο... από το μέλλον
- Και ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από ΓΓ Μεταναστευτικής Πολιτικής
- Σηκώνει το "γάντι" η Τουρκία για το προσφυγικό: Θα καταγγείλουμε τη συμφωνία με την ΕΕ, αν...
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πτώση στις βρετανικές μετοχές μετά την έγκριση για τη διαδικασία εκκίνησης του Brexit
- Ένταση στη Βουλή για τις άδειες και τις τροπολογίες Παππά [LIVE]
- Το μονόπετρο και η Δούκισσα Νομικού (βίντεο)
- Σφοδρή αντιπαράθεση Παππά - Κεδίκογλου για το ΕΣΡ και την ΕΡΤ
- Προωρότητα και ελλιπές βάρος καθυστερoύν την ανάπτυξη των παιδιών
- Καμίνης: Το τέμενος πρέπει να κατασκευαστεί το συντομότερο
- Η απίστευτη πινακίδα στα Γιάννενα: «Μακάκα εδώ είναι πάρκινγκ» (φωτό)