«Φουλάρει» για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός! (vids)


Το... κυνήγι του Μήτογλου συνεχίζεται, με τους «πράσινους» να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου έγραψε στο Instagram ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να πάρει παίκτη στο «4» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι προσπάθειες των νταμπλούχων Ελλάδας

έχουν να κάνουν με τον παίκτη του Wake Forest.

Ο 21χρονος άσος, που φέτος κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχει δηλώσει πως το πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να τελειώσει την τετραετία του στο Wake Forest. Με άλλα λόγια, ο Μήτογλου είχε τονίσει πως είναι πιθανό να γυρίσει στην Αμερική, ώστε να ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό, αλλά και το μπασκετικό πρόγραμμα που «τρέχει» στο φημισμένο κολέγιο.

Παρ' όλα αυτά, το «τριφύλλι» πιστεύει πολύ τον ανερχόμενο παίκτη, που την περσινή σεζόν στο NCAA είχε 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν μεταφέρει τόσο το «ζεστό» τους ενδιαφέρον, όσο και το γεγονός ότι πιστεύουν τον Μήτογλου στην πλευρά του και οι επαφές έχουν ενταθεί.

Μετά το ντόμινο εξελίξεων στις υποθέσεις του Κρις Σίνγκλετον και του Ζακ Όγκαστ, ο Μήτογλου είναι το κομμάτι του παζλ που θέλει να προσθέσει άμεσα ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ρόστερ του. Ο πάουερ φόργουορντ από τη Θεσσαλονίκη, που μετά το τέλος της σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα δούλευε στα... κόκκινα στην ακαδημία τους Κρις Πολ, μπορεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και τον «γαλανόλευκο» κορμό στο ρόστερ και αποτελεί ένα «στοίχημα» για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως ο Μήτογλου έχει «γεμάτες» σεζόν στα πόδια του και είναι ένας από τους ελάχιστους νέους Έλληνες που μπορούν να μπουν κατευθείαν στα βαθιά και να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα στην απαιτητική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Γι' αυτό το λόγο, όλα δείχνουν πως τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση στο ρόστερ του Πασκουάλ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα