Φουλ για Ρεμί Γκαρντ ο Ολυμπιακός


Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sdna.gr ο Ολυμπιακός προχωρά άμεσα σε υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης μέρας και πρώτος στόχος για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Γάλλος, Ρεμί Γκαρντ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε, μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προανήγγειλε ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Αυτές

δεν θα αφορούν μόνο την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και την έλευση του νέου προπονητή, που αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή.

Ο 51χρονος Γάλλος προπονητής που είχε φτάσει μία ανάσα από το να αναλάβει το τιμόνι των Πειραιωτών τον περασμένο Μάρτιο, μετά την απόλυση του Πάουλο Μπέντο, τελικά εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες επειδή η χρονιά βρισκόταν σε εξέλιξη και είχε τονίσει στους «ερυθρόλευκους» την πρόθεσή του να πάρει τα ηνία μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Η επιλογή του Γκαρντ γίνεται με τις ευλογίες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος γνωρίζει άριστα τον συμπατριώτη του.

Η πρώτη δουλειά του Ρεμί Γκαρντ ήταν στη Λυών την τριετία 2011-2014, με την οποία κατέκτησε ένα κύπελλο Γαλλίας, ενώ το επόμενό του βήμα ήταν στην Άστον Βίλα, την οποία ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2015, μένοντας όμως μόλις για τέσσερις μήνες στον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα