Φωνές Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού

10:29 6/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Μπέσνικ Χάσι τους... «γκάζωσε» μετά την εμφάνιση απέναντι στην Παρτιζάν, η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Αλβανό τεχνικό. Ο Χάσι ανέλυσε σε βίντεο τις φάσεις που οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέδρασαν σωστά και υπογράμμισε το γεγονός ότι οι παίκτες του έμειναν στη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.

«Στο πρώτο ημίχρονο με την Παρτιζάν ήμασταν

τραγικοί, απαράδεκτοι. Μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και επειδή στο πρώτο παιχνίδι είχαμε νικήσει 3-1, νομίζαμε ότι όλα έχουν τελειώσει και ότι θα... κάνουμε πλάκα και θα προκριθούμε. Μπήκαμε στο ματς χαλαρά και κινδυνέψαμε από τα δικά μας λάθη. Απαγορεύεται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ποτέ ξανά να νομίσετε ότι έχει τελειώσει ένα παιχνίδι ή μια πρόκριση πριν τελειώσει το παιχνίδι. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοια εικόνα και τέτοια αντιμετώπιση σε οποιονδήποτε αγώνα», είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Χάσι, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Στη συνέχεια ο Αλβανός τεχνικός μίλησε ξεχωριστά στους παίκτες του με τον Σεμπά να ακούει έντονα παράπονα, ενώ ο Χάσι ζήτησε περισσότερα από τους Οφόε, Μάριν και Φιγκέιρας. Αξίζει να σημειωθεί πως στη φάση του γκολ της Παρτιζάν δεν στάθηκε στο λάθος του Καπίνο, αλλά στην αντίδραση της αμυντικής του γραμμής.

«Έχασε ο Στέφανος την μπάλα, αλλά δεν βλέπω να είναι κανείς κοντά για να την απομακρύνει», έλεγε χαρακτηριστικά ο Χάσι.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα