Φλόριντα: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση της γέφυρας (pic &vid)


Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση της πεζογέφυρας στο Μαϊάμι, της Φλόριντα, σε έναν αυτοκινητόδρομο 6 λωρίδων. Η κατάρρευση είχε ως αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια 8 οχήματα που περνούσαν από κάτω εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση της πεζογέφυρας στο Μαϊάμι ανέρχεται στους 6 καθώς μειώνονται οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων.



Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι Αλβάρο Ζαμπαλέτα, διευκρίνισε ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δέκα άτομα χωρίς ωστόσο να είναι

σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δυστυχώς από επιχείρηση διάσωσης έχει μετατραπεί σε επιχείρηση περισυλλογής πτωμάτων», είπε το πρωί, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί καθώς κι άλλα οχήματα μπορεί να βρίσκονται ακόμη κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας.

This is the scene at @FIU after bridge collapses. Police moving the media away “just in case the rest falls down.” pic.twitter.com/Vw2wZKraj1

— Monique O. Madan (@MoniqueOMadan) 15 Μαρτίου 2018

Μηχανικοί εκφράζουν φόβους ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν και οι δομές στις δύο άκρες της πεζογέφυρας, η οποία είχε τοποθετηθεί το Σάββατο και δεν είχε ακόμη ανοίξει στο κοινό.

Τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας, η οποία κατέρρευσε το βράδυ της Πέμπτης πάνω σε αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων.

Τη κατάρρευση της πεζογέφυρας στη Φλόριντα, κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα