"Έξυπνο θήλαστρο": Αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα

16:33 7/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Τα γνωστά σε όλες τις μαμάδες, που πιστεύουμε στη δύναμη του μητρικού γάλακτος και προσπαθούμε να θηλάσουμε τα παιδιά μας, θήλαστρα μπορούν να γίνουν εξαιρετικά άβολα και μαζί με το γάλα να αντλήσουν και το παραγωγικό ελεύθερο μας χρόνο.

Εκτός αυτού, μπορεί να είναι ογκώδη, βαριά στη μεταφορά, να κάνουν έντονο θόρυβο ακόμα και να προκαλέσουν πόνο.

Ο Willow όμως, το πρώτο έξυπνο φορητό θήλαστρο, ήρθε για να τα αλλάξει όλα αυτά.

Η εταιρεία Silicon Valley, παρουσίασε στο

συνέδριο CES, που διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες, τα πρώτα θήλαστρα που δεν απαιτούν τη χρήση των χεριών της μαμάς!

Το ζευγάρι των θηλάστρων που μοιάζουν με σταγόνες, μπαίνει μέσα από το στηθόδεσμο της μαμάς και αντλεί το γάλα αθόρυβα και διακριτικά, χωρίς κανένα σωληνάκι ή άλλο απαραίτητο αξεσουάρ.

Κάθε ένα από τα θήλαστρα έχει ενσωματωμένο το δικό του σακουλάκι αποθήκευσης του γάλακτος το οποίο μπορεί να χωρέσει μέχρι και 250 γραμμάρια γάλα. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει και το ειδικό μηχάνημα πλύσης τους καθώς και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Ο John Chang, συνιδρυτής και CEO της Silicon Valley και του Willow, αναφέρει στα CNNMoney, ότι εμπνεύστηκε αυτό το προϊόν από τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά και ελπίζει ότι θα “λύσει τα χέρια” σε πολλές πολυάσχολες γυναίκες που επιθυμούν να αντλήσουν μητρικό γάλα και να το προσφέρουν στα παιδιά τους.

Στις δοκιμές που έγιναν, οι μητέρες το φορούσαν καθώς ταξίδευαν με το τρένο αλλά και κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε και ένα companion mobile app το οποίο μπορεί να εντοπίσει πόσο γάλα έχει αποθηκευτεί από το κάθε στήθος, πόσο συχνά κάνει άντληση μία μητέρα και πόση διάρκεια έχουν οι αντλήσεις.

Συνεπώς, αντί να πρέπει να καταγράφετε τη δραστηριότητα σας σε σημειωματάριο, ή σε μια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή, ο Willow είναι έτοιμος να το κάνει για εσάς.

Keywords
Αναζητήσεις
thlastro porn, θυλαστρα porn
Τυχαία Θέματα